Hebben sporters extra Magnesium nodig?

Je bent lekker aan het sporten, je gaat er vol voor, het is mooi weer en ineens krijg je vreselijke kramp in je kuit of bovenbeen. Niks vervelender dan op de grond te moeten liggen en je spieren rekken, in de hoop dat de kramp eruit gaat en je weer kunt doorsporten. Hoe komt dit? En kun je met het gebruik van magnesium inderdaad sneller herstellen na een zware training? Het korte antwoord op deze vraag is JA!!

Lees meer »

Kan medical tape helpen bij hooikoorts?

Het voorjaar is begonnen, de zon schijnt en voor veel mensen een moment om reikhalzend naar uit te kijken en lekker erop uit te trekken. Echter voor veel mensen is dit ook het jaargetijde dat ze  last krijgen van niezen, jeukende ogen, een loopneus of benauwdheid. De bomen en grassen staan in bloei en dat betekent dat het hooikoorts seizoen weer is aangebroken. Heb je al van alles geprobeerd, maar niets helpt echt. Probeer eens een tape tegen hooikoorts! 'T klinkt misschien raar, tapen tegen hooikoorts, maar het geeft bij veel mensen goede resultaten en vermindering van hun hooikoortsklachten.

Lees meer »

Wat is Sporttherapie?

Heb je al langere tijd last van een stijve nek, vastzittende schouders of een pijnlijke rug? Of loop je al een tijd met die vervelende blessure rond die maar niet over gaat, heb je ergens pijn of ervaar je stress en je vraagt je af welke behandeling jou het beste van je klachten af kan helpen? Lees snel verder wat sporttherapie voor jou kan betekenen.

Lees meer »