Praktijk voor Sporttherapie en Massage

Klachtgerichte Sporttherapie

Heb je al langere tijd last van een stijve nek, vastzittende schouders of een pijnlijke rug? Of loop je al een tijd met die vervelende blessure rond die maar niet over gaat, wellicht kan ik je helpen. Sporttherapie is een vorm van massagetherapie en is geschikt voor iedereen, dus niet alleen voor sporters.  Door werk, stress of sport kunnen er allerlei lichamelijke problemen ontstaan, die beperkend kunnen zijn voor de dagelijkse bezigheden. 

Sportmassage

Heb je last van vermoeide of stijve spieren na een training of wil je je spieren juist activeren? Neem dan een eens sportmassage. Een sportmassage is een stevige, diepe massage en gericht op de sport gerelateerde delen waar jij de aandacht op wilt hebben, maar kan zeker ook ontspannend werken. Een sportmassage is gericht op het stimuleren van de doorbloeding van de spieren en bevorderd het herstel van je lichaam en zo wordt eventuele spierpijn verkort of voorkomen. 

Klassieke massage

Voel je je gestrest, zit je in een burn-out, slaap je slecht, heb je gespannen spieren of wil je gewoon een moment om even tot jezelf te komen? Met een ontspanningsmassage kom je helemaal tot rust. Het maakt de spieren soepeler, verlicht stress en spanning en je krijgt meer energie. De natuurlijke, geurende oliën, warmte en een relaxed muziekje zorgen voor een nog diepere ontspanning. Je gaat als herboren weer naar huis. Een klassieke ontspanningsmassage is ook fijn om kado om te geven of te krijgen.

Even voorstellen

Mijn naam is Miriam, ik ben 49 jaar en heb na jaren voor medische bedrijven te hebben gewerkt, besloten het roer om te gooien en fulltime voor mezelf als sporttherapeut en masseur te gaan werken. Ik heb ruim 3 jaar ervaring in het geven van klachtgerichte massages en ben gespecialiseerd als sporttherapeut en sportmasseur. Ook sta ik meerdere keren per week als verzorger op het veld bij de selectie van korfbalvereniging Die Haghe in Den Haag. Helaas kan ik door diverse knieblessures zelf niet meer heel actief sporten, wat ik erg jammer vind.

Hotstone massage

Hotstone massage is een heerlijke massage door de combinatie van warmte, druk van de stenen en de heilzame werking van 100% natuurlijke oliën. Laat de warme vulkanische stenen je spieren verwarmen en verzachten en het ontspant lichaam en geest.

De Hotstone massage is rustgevend voor iedereen maar zeker ook stress, spanningen en voor mensen met concentratieproblemen zoals ADHD en pijn verminderend bij spier- of gewrichtsaandoeningen.

Cadeaubon

Heb je iets te vieren of wil je een mooi kado voor moederdag of gewoon zomaar... Een massage cadeaubon van Healthy & Relax staat garant voor een heerlijke massage waar iedereen van kan genieten. Of het nu voor een ontspanningsmassage is of voor een stevige massage om de schouders eens goed los te maken.

De cadeaubon is verkrijgbaar vanaf €25,-   

    

Recensies